FEBRUAR

Kære venner og interesserede i vores højskole

Nu varer det virkelig ikke ret længe. Vi kan nærmest dufte det, mærke det på lyset og fornemme det på fuglene. Foråret kommer, og vi trænger til det. For nok er det både hyggeligt og intenst at rykke sammen om højskolelivet og fællessangen inden døre i de mørke måneder, men der er nu ikke noget som at slå dørene op på den første forårsdag og tage eftermiddagskaffen med ud på vores terrasse. Det glæder vi os til.

Vi glæder os også til at invitere indenfor på to nye forårskurser i april, der netop kalder på korte ærmer og havluft i lungerne:
JEG VÆLGER MIG APRIL (18.- 22. april) og
BEVÆGELSE OG HØJSKOLE (24. – 29. april)

Begge kurser er på hver deres måde livsbekræftende og herlige højskoleuger, hvor hele personalet godt tør love at være i forårshumør. JEG VÆLGER MIG APRIL er i øvrigt et kortere kursus (kun 5 dage), hvis I kunne have lyst til det.

Når man sådan kigger ned over rækken af vores kurser, kan det godt se ud som om, der er venteliste til dem alle sammen. Dette er heldigvis ikke rigtigt, for vi har altså masser af muligheder for at komme på højskole. For eksempel er der ledige pladser allerede i april, hvis man har lyst til gå foråret i møde sammen med os og andre seniorer.

Den store ønskeseddel
Som I allerede har hørt os fortælle et par gange, købte vi vores bygninger sidste år. Det betyder blandt andet, at vi har mulighed for at bygge om og bygge ud i takt med, at vi finder penge til det. Øverst på ønskesedlen står en ny sal til både bevægelse, foredrag og koncerter. Også øverst står om- og nybyggeri af tjeneste- og forstanderbolig. Endelig vil vi gerne efterkomme det store behov for eneværelser med eget bad. Vi har dog ingen planer om at udvide deltagerantallet på kurserne. Vi – såvel skole som personale – er skabt til 70 gæster, og sådan er vi overbeviste om, det skal blive ved med at være. Vi værner om nærværet.

Den store ønskeseddel koster, men vi tror på det. Selvfølgelig gør vi det. Vi er for længst gået i gang med at søge fonde og private investorer. Det bliver spændende!

Vi håber og tror på, vi allerede i indeværende år kan begynde at føre nogle af drømmene ud i livet.

Ny leder af rengøring
Mette Holtegaard, som vi allerede kender fra kontoret, bliver fra 1. april ny leder af rengøring og indkvartering her på højskolen. Men hun vil heldigvis stadig være at høre i telefonen, når I ringer.

Det var vist alt for os på denne sidste vinterdag. Vi glæder os til at gå foråret i møde sammen med jer!

 

Kærlig hilsen

Personalet på Rude Strand Højskole og
Helle Bak Holvad og Carsten Holvad, forstandere