Ledig stilling

OBS: Vi har allerede modtaget et tilstrækkeligt antal ansøgere.

Kommunikations-medarbejder med fokus på markedsføring

 

På Rude Strand Højskole finder du en flok dedikerede medarbejdere, der uanset jobfunktion alle laver det samme, nemlig livgivende højskoleophold for de ca. 3.400 seniorer, som hvert år fylder vores ugekurser til sidste plads.

Vi er omkring 20 fastansatte glade og positive medarbejdere, som hver mandag året rundt byder 70 kursister velkommen til uger fyldt med fællesskab og fordybelse. Og det på en smukt beliggende skole i vandkanten syd for Aarhus med udsigt over Kattegat til Samsø, Tunø og Helgenæs.

Vi søger en kommunikationsmedarbejder, da vores nuværende har valgt at gå på pension. Vi søger et menneske, der har lyst til at være en del af vores højskoleflok. Vi forventer, at du har erfaring med de fleste discipliner inden for markedsføring. Din opgave bliver at være med til at fastholde den store interesse, vi nyder blandt seniorer fra hele landet.

Lige nu har vi et velfungerende markedsførings-setup, som du kommer til at vedligeholde og udvikle i den retning vores kunder bevæger sig og med afsæt i dine interesser og kompetencer.

Kommunikationsopgaven rummer i øjeblikket opdatering af hjemmesider, udformning af nyhedsbreve samt redigering og layout af kursuskataloger, kursusfoldere og andet trykt materiale. Hertil annoncering på sociale medier og i trykte medier, samt fotografering og billedbehandling.

Vi går ikke så højt op i din baggrund, og hvad du ellers har lavet, men er mere optaget af, at du kan trives sammen med os og bringe dine kompetencer i spil for at gøre højskolen interessant for seniorer – også i fremtiden.
……………………………………

Ansættelsen kan være del- eller fuldtid. Kommunikationsdelen svarer til ca. halv tid. Andre funktioner kan komme i spil, hvis du har andet at byde ind med på højskolen.

Tiltrædelse den 1. april.

Ansøgningen sendes til
holvad@rudestrand.dk
senest søndag den 18. februar 2024 kl. 17.00.
Samtaler torsdag den 22. februar 2024.

Spørgsmål om jobbet til forstander Carsten Holvad, 51 30 23 08, holvad@rudestrand.dk